Salgsafdelingen

Hverdage 09:00 - 18:00
Lørdag & søndag 10:00 - 16:00

Indskrivning / værksted

Indskrivning
Mandag til fredag 07:30 - 17:00
Værksted
Mandag til fredag 07:30 - 15:45
Lørdag & søndag Lukket

Reservedele

Mandag til torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 14:00
Lørdag & søndag Lukket

Skadecenter

Mandag til torsdag 07:30 - 15:45
Fredag 07:30 - 13:30

56 65 02 72

Åbningstider

Webshop

Følg os på Facebook

dacia

Dacia i Køge

Personbiler


Dacia Garanti

Fra dagen for første indregistrering er din Dacia dækket af fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år/100.000 km, afhængig af, hvad der indtræffer først. Dacia yder desuden 2 års lakgaranti og 6 års rustgaranti.

Husk

Den eneste forudsætning for garantierne er, at bilen løbende vedligeholdes i henhold til Dacias vedligeholdelsesprogram.

Bilgo i Køge A/S er autoriseret Dacia forhandler og værksted, og vi anvender originale reservedele, som kvalitetsmæssigt svarer til de komponenter, der er anvendt af Dacia.

Vi servicerer Dacia biler og kunder fra store dele af Sjælland, her iblandt Køge, Greve, Solrød, Karlslunde, Lille Skensved, Bjæverskov, Hårlev, Karise, Store Heddinge, Strøby, Klippinge, Rødvig, Herfølge, Tureby og mange andre steder.

Du er altid velkommen hos Bilgo i Køge.

Bilgo i Køge – årets Dacia forhandler 2015

aretsdaciaDet er en stor ære og en super flot præstation at Bilgo i Køge A/S, har vundet titlen som årets Dacia forhandler 2015.
Det blev meddelt Bilgo og dets medarbejdere til den store årlige Kick off fest i Kolding i weekenden, hvor alle de medarbejdere, som deltog i festen fra Bilgo, var på scenen og blive fejret.

Om baggrunden for den flotte titel siger administrerende direktør i Renault Danmark Henrik Bang.

”At introducere et helt nyt bilmærke er ikke enkelt. Det kræver engagement og vilje. Og det har BilGo i Køge vist. De har været med til at gøre Dacia til en succes i Danmark i 2014. Nationalt solgte vi mere end 3000 nye Dacia og BilGo har i den grad været med til at gøre 2014 til et succes år for Dacia”, sagde Henrik Bang, da han overrakte medarbejderne fra BilGo i Køge det synlige bevis på deres præstation.

Når man vinder en sådan fornem pris er der flere parametre som spiller ind, så som solgte biler, markedsføring, kundetilfredshed og eftermarked mm.
Alle vores medarbejdere har en stor del i æren, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at rose og takke alle vores dygtige medarbejdere, for en rigtig god arbejdsindsats, siger Autoforhandler Henrik Blangsted Petersen.

Bilgo i Køge blev Dacia og Renault forhandler i sommeren 2013, og det er en stor glæde for os, at vi er kommet så godt fra start.
Dacia er Danmarks nye bilmærke, et bilmærke hvor høj kvalitet for små penge er nøgleordet. Dacia er ejet af Renault og en Daciakunde kan forvente samme høje standard som en Renaultkunde, når det gælder kvalitet og kundetilfredshed.
En Dacia-ejer har ikke alene 3 års garanti på sin nye bil, men også mulighed for at benytte sig af en lang række tilbud som forsikring, finansiering og serviceaftaler, oplyser Henrik Blangsted Petersen.

aretsdacia nyhed

Om Dacia

Smarte løsninger til en god pris

Dacia er Danmarks nye bilmærke. Et bilmærke, hvor høj kvalitet for små penge er nøgleordet. Dacia er ejet af Renault og en Daciakunde kan forvente samme høje standard som en Renault kunde, når det gælder kvalitet og kundetilfredshed. En Dacia-ejer har ikke alene 3 års garanti på sin nye bil, men også mulighed for at benytte sig af en lang række tilbud som forsikring, finansiering og serviceaftaler. Alt sammen noget, der gør hverdagen som Dacia-ejer lettere og mere overskuelig. Dacia er det hurtigst voksende bilmærke i Europa.

Det er Dacia, fordi de 2,3 millioner mennesker, der indtil nu har købt en Dacia, har oplevet, at en Dacia er en smart løsning til en god pris. Vi er sikre på, at du får samme oplevelse.

 

Kontakt os herunder, for at booke en prøvetur

Vi kontakter dig efterfølgende hurtigst muligt for bekræftelse

Fill out my online form.

Det siger vores kunder

Find os på kort

Åbningstider

Salgsafdeling
Mandag - fredag   09:00 - 18:00
Lørdag - søndag   10:00 - 16:00
Indskrivning
Mandag - fredag   07:30 - 17:00
Lørdag - søndag   lukket

Værksted
Mandag - fredag   07:30 - 15:45
Lørdag - søndag   lukket
Reservedele
Mandag - torsdag   07:30 - 16:00
Fredag   07:30 - 16:00
Lørdag - søndag   lukket

Skadecenter
Mandag - torsdag   07:30 - 15:45
Fredag   07:30 - 13:30
Lørdag - søndag   lukket

Skal din bil til reparation på et af vores værksteder, kan den afleveres hos os kl 07:00 og afhentes indtil kl. 17:45.