Renault Kampagner & nyheder

01
September
2017

OPLEV VORES POPULÆRE CROSSOVER CAPTUR I HELT NY UDGAVE

Bil-go fejrer den nye Captur med et glas champagne

OPLEV VORES POPULÆRE CROSSOVER CAPTUR I HELT NY UDGAVE

Danskerne kører i crossover-biler som aldrig før. En af de biler som for alvor satte gang i bølgen, var Renault CAPTUR, som vi nu lancerer i en ny udgave. Opgraderet interiør, endnu flere smarte funktioner og vores ikoniske C-shape LED-lyssignatur er blandt nyhederne.

Prisen starter fra kun 159.900 og vi har selvfølgelig også et stærkt privatleasingtilbud klar allerede i premiereweekenden. Oplev CAPTUR i Zen-version med multimediesystem med 7” touchscreen, navigation og Bluetooth®, håndfrit nøglekort, regn- og lyssensor, LED kørelys, LED tågelygter, 16" alufælge, sædevarme, og meget mere.

Kom forbi til Premiereweekend 2.-3. september eller ring til os. 

Så aftaler vi en prøvetur.


Vi glæder os til at se dig.

Ny Renault CAPTUR Zen – Privatleasing fra 2.295 kr./md.
Førstegangsydelse 4.995 kr. Kontantpris fra 179.900 kr.*
12
July
2017

Bilgo i Køge A/S har super gode tilbud på velholdte brugte biler netop nu.

Tag et kig på nedenstående annonce og se nogle af de gode tilbud.

Vi holder åbent hele weekenden fra 10 til 16, så kom forbi og få en prøvetur og en god bilsnak med vores dygtige kunderådgivere, de er klar til at byde dig velkommen.

De kan også tilbyde at hjælpe dig med et meget fordelagtigt finansieringstilbud ved køb af en ny eller brugt bil – med eller uden udbetaling.

Velkommen hos Bilgo i Køge A/S.

gode tilbud juli 17

pdfHent annoncen her

16
January
2017

Renault Talisman vinder Årets Business Bil 2017

Renault Talisman vinder Årets Business Bil 2017

Renault Talisman efterlod kendte firmabiler i nødsporet, da titlen Årets Business Bil skulle kåres. Ud af 11 deltagende biler blev det Renault Talisman, der vandt prisen.

Renault Talisman har lige vundet den prestigefyldte titel – Årets Business Bil 2017. En kåring foretaget af Morgenavisen Jyllands-Posten og Business Danmark – en fagforening med mere end 30.000 medlemmer, der alle har det til fælles, at deres bil er deres kontor.

Over to dag evaluerede en jury på otte medlemmer af Business Danmark, en fysioterapeut og to erfarne motorjournalister fra Jyllands-Posten, i alt 11 oplagte firmabiler.

Og efter to dages test, trak Renault Talisman det længste strå. Og det var lidt af en nyhed. Det er nemlig første gang i kåringens historie, at titlen går til en franskmand.

Som begrundelse for titlen hedder det blandt andet, at det er bilens komfort, design og høje udstyrsniveau, der gjorde Renault Talisman til årets bedste firmabil - i skarp konkurrence med 10 andre biler. Konkurrenterne var VW Passat, VW Tiguan, Ford S Max, Ford Mondeo, Alfa Romeo Gulia, Jaguar XE, Kia Optima, BMW 3 Series, Audi A4 and Skoda Superb.

Hos Renault Danmark er man naturligvis meget glade for prisen.

”Med Renault Talisman har vi for første gang en rigtig stor firmabil. Derfor er det naturligvis fantastisk, at vi netop det år vi introducerer bilen, vinder titlen. Vi mener jo selv, at Talisman med kombinationen af meget udstyr, god plads og højt komfortniveau er perfekt for de mennesker, der tilbringer deres arbejdsdag på landevejen. At de, der så rent faktisk gør det, har samme opfattelse, det er meget glædeligt. Titlen som Årets Business Bil 2017 har meget stor betydning for os”, siger pressechef Søren Hyltoft fra Renault Danmark.

04
January
2017

Nytårskur 2017

lørdag & søndag d. 7. - 8. januar kl. 10-16

2017 nytaarskur bilgo
02
November
2016

Få dine vinterhjul med i finansieringen

- en både sikker og billig løsning!

02
November
2016

Skift til vinterdæk nu!

Husk at din Renault skal være i form til vintervejret.

04
July
2016

Renault TWINGO Expression

Renault TWINGO Expression

Det er her jeg folder mig ud, i byen.

Intet kan stoppe mig. Jeg er kompakt og adræt og kommer rundt overalt. Jeg er 10 cm kortere og har byen i blodet. Jeg slår alle rekorder med min venderadius på kun 8,6 m. Jeg parkerer hvor jeg vil, når jeg vil. Jeg ser alt, og det gør du også, takket være den korte motorhjelm og førersædets høje placering.

Så praktisk i hverdagen

Det ser ud som om, jeg kun har tre døre… men faktisk har jeg fem! Og heldigvis, for det er bare meget lettere at læsse bilen eller spænde baby fast på den måde. Jeg er og bliver praktisk: Bagage, klapvogn og alt det der fylder kan nemt være på min plane bund med plads til ting på op til 2,30 i længden, takket være min store fleksibilitet.

Privatleasing

fra 1.645 kr./md.*
Udbetaling
fra kun 4.995 kr.
Incl. serviceaftale og leveringsomkostninger.

Klik her

Fræk finansiering

0 kr. i udbetaling Finansiering
fra 1.380 kr./md.***
Renault Twingo kontantpris
fra: 95.900 kr.
Pris v/finansiering igennem
Renault Finance: 85.900 kr.

Klik her

01
June
2016

Renault - Gør sommeren til en ren fornøjelse

Renault - Gør sommeren til en ren fornøjelse

Det er nu du skaber funamentet til sommerens fantastiske oplevelser

Sommeren er ubetinget årets højdepunkt, når det gælder fantastiske oplevelser og gode minder. Det virker som om solen og varmen gør noget ved os, så både humøret og eventyrlysten folder sig ud.

Men for at sommeren skal blive akkurat lige så skøn og mindesværdig, som vi håber på, er det vigtigt at forberede sig. På din to do-liste må du absolut ikke glemme bilen – for selvfølgelig skal bilen være klar til sommeren. Husk at din sommer starter på dit Renault værksted.

pdfHent kampagne her

14
April
2016

Renault Mégane åbner dørene hos landets Renault forhandlere

Renault Mégane åbner dørene hos landets Renault forhandlere

I weekenden den 9.-10. april åbner landets 54 Renault forhandlere dørene for Åbent Hus. Her præsenteres den nye smækre Renault Mégane

20 år og 6.5 millioner biler efter lanceringen af den første Renault Mégane, er det nu tid til at få 4. generation ud på landevejen. Og det er en sportslig model, som afløser den hidtidige Mégane.

Den er blevet længere, lavere og bredere, har brede skuldre og en front, hvor det store Renault logo dominerer. Lygterne er LED og den C-formede lygtesignatur, der kendes fra den store Renault Espace og Renault Kadjar, understreger bilens identitet.

Men den nye Mégane er meget mere end fedt design. Bilen er spækket med teknologiske nyskabelser, der ellers har været forbeholdt dyrere biler.

Instrumenteringen inkluderer i visse versioner heads up display og 8,7 tommer R-Link 2 touch skærm, sæderne støtter som i en sportsvogn, og i fuld fart nyder man godt af teknologiske nyskabelser som adaptive cruise control, lane departure warning, traffic sign recognition, blind spot warning, og easy park hands free assist.

Desuden kan man tilvælge et system, der gør det muligt selv at vælge hvilken kørestil man ønsker. Der er valg mellem fem forskellige indstillinger: Neutral, sport, komfort, personlig og eco.

Som noget helt nyt i Danmark lanceres også GT –versionen med 205 hk benzinmotor, 18 tommer fælge, mere sportslige sæder og 4Control steering og launch control, der gør det muligt at accelerer betydeligt hurtigere fra 0 km/t. Og så er der Multi Change Down systemet, der gør det muligt at skifte hurtigere i Renaults 7- trins EDC gearkasse.

Priserne for den nye Mégane begynder ved 189.900 kroner. Åbent Hus er fra 11 - 16 både lørdag og søndag

16
March
2016

Aircondition eftersyn

Airconditionservice

ac eftersyn1

Få 100 % udnyttelse af dit klimaanlæg.

Mange klimaanlæg taber med tiden kølemidlet, og dermed køleevnen.
Ved et klimaservice tømmes anlægget, tæthedskontrolleres og påfyldes den korrekte mængde kølemiddel.

Pris: 1295,-

inkl. Kølemiddel op til 550g (R134).
(YF 1234 få en pristilbud)

Vi kan også (mod tillæg 695,-) fjerne dårlig lugt og sundhedsskadelige bakterier fra ventilationskanalerne.

Service Teamet tilbyder dig altid en gratis og uforpligtende gennemgang af din bil, på et tidspunkt der passer dig.

11
March
2016

Park Solar Renault

kr. 495,-

Park Solar Renault
11
March
2016

Priser på stofmåtter - Renault

kr. 395,-

Model:

Pris:

Clio IV kr. 395,00
Megane III kr. 695,00
Scenic kr. 695,00
Ny Twingo kr. 395,00
Captur kr. 395,00
Kadjar (Non Bose) kr. 395,00
[12 3 4  >>