• slide billede vinder vivi
 • Bilnr1000
 • em konkurrence slide
 • provekor 11jan2016
 • Bil go bil 1000
 • stot 27oct2015 1
 • dacia pic
 • bilnr1000 slide
 • 690twingovinder
 • vinderedaci
 • heldigevinderebilgo
 • heldigevindere
 • arbejdemedbiler
 • Så fandt vi en heldig vinder i vores Facebook konkurrence og vinderen blev Vivi Andreassen Hansen
  Læs mere her >
 • Bilgo i Køge A/S leverer bil nr. 1000 i 2016 til en meget glad Astrid Ærø Olsen.
  Læs mere her >

Konkurrencer

14
October
2016

Vinderen blev Vivi Andreassen Hansen

Tillykke

vinder vivi

Så fandt vi en heldig vinder i vores Facebook konkurrence og vinderen blev Vivi Andreassen Hansen. Vivi havde fulgt med på vores Facebook side og kendte derfor det korrekte svar som selvfølgelig er at Mie Moltke kører i en Dacia Duster fra Bilgo i Køge.

Vivi glæder sig utrolig meget og skal have hendes mand Kim Hansen med på fredag hvor de skal heppe på Mie Moltke og Thomas Buttenschøn i Vild Med Dans.

Bilgo i Køge ønsker stort tillykke og rigtig god fornøjelse...

11
October
2016

Bil nr. 1000 i 2016

Så fik Bilgo i Køge A/S leveret bil nr. 1000 i 2016 til en meget glad og forventningsfuld Astrid Ærø Olsen.

Bil nummer 1000 Bilgo

Astrid valgte sin drømmebil, en vildt smart og lækker Renault Twingo - i den moderigtige hvide farve og super flotte alufælge.

Den Renault Twingo Astrid har valgt har ligeledes et dejligt stort stofsoltag.

Bil nummer 1000 Bilgo2

Astrid Ærø Olsen er i sin hverdag mindst ligeså stilbevidst og er for mange - især unge mennesker meget kendt på YouTube med over 92.000 følgere og Astrid ved alt om stil og mode. Hvis du er nysgerrig på hvem Astrid Olsen er, kan du læse her: https://www.facebook.com/thefashdimension/

Her er desuden en lille video fra overrækkelsen:

11
October
2016

Konkurrence hos BilGo i Køge A/S!!

Konkurrence hos BilGo i Køge A/S!!

Vind 2 VIP Billetter til Vild med dans den. 14. oktober og kom ind og heppe på Mie Moltke og Thomas Buttenschøn.

Det eneste du skal svare på er hvilken lækker bil Mie Moltke får sponsoreret af Bilgo i Køge A/S.

Vi vil sætte pris på en masse likes, delinger og tags…

Få evt. hjælp her: http://www.bilgo.dk/…/dacia-ambassador-mie-moltke-sponsorer…

Vinderen af de 2 billetter trækkes på onsdag d. 12. oktober og får direkte besked.

Klik her for at deltage i konkurrence

18
April
2016

Brug bolden og vind en plads i EM-bussen.

Brug bolden og vind en plads i EM-bussen.

Hyundai er officiel sponsor for EM i fodbold i Frankrig. Det markerer vi med en række ekstra veludstyrede udgaver af i10, i20 og i30 og en kæmpestor konkurrence for fodboldfans.

”Brug bolden” er en fodboldkonkurrence, hvor du kan skyde på resultaterne af årets mest afgørende kampe i Europa den næste måned. Skyder du rigtigt, kan du vinde eftertragtede EM-præmier.

De tre bedst placerede får en plads sammen med deres bedste venner i en VIP EM-bus, der kører til opgøret mellem Portugal og Østrig, 18. juni i Paris. Der er 4 runder i alt – og der er også EM-billetter samt landsholdstrøjer til dem, der klarer sig bedst i hver runde.

Deltag nu og glem ikke at udfordre venner, familie og kollegaer. Vi garanterer spænding, store fodboldoplevelser og masser af håneret.

Deltag her!
09
November
2015

Bil nr. 1000 i 2015

SÅ NÅEDE VI DET!

Bil nr. 1000 blev i år købt og leveret til Erling Møller, Køge.

Det var Erling Møllers 10’ende bilkøb hos Bilgo i Køge igennem 20 år, og denne gang har han valgt topmodellen fra Hyundai – nemlig Hyundai 130 1,6 TURBO med hele 186 hk byder den turboladede Hyundai i30 på masser af fornøjelse for den køreglade nye ejer.

Her er sport og fornuft perfekt afbalanceret, fortæller autoforhandler Henrik Blangsted Petersen, som selv har solgt Erling Møller alle de 10 biler.

Bilgo i Køge A/S ønsker Erling Møller stort tillykke med den nye flotte Hyundai.

Bil go bil 1000
Fotograf: Jørgen - Køge Medie Center

16
October
2015

Støt op!

stotop 16oct2015

konkurrencen er slut og den heldige vinder er fundet.
09
July
2015

3000 mennesker er meldt til Dacia Picnic og mange på venteliste

vifws1jvwww9roqx7b2g

På mindre end en uge er samtlige 3000 pladser til årets hyggeligste picnic ”udsolgt”. Vi taler naturligvis om Dacia Picnic, der for andet år afholdes på Egeskov Slot på Fyn.


Den 14. juni samles 3000 over glade Dacia ejere og deres familie på Egeskov Slot på Fyn til det, der vist kan kaldes Danmarks største picnic.

Sidst år var det første år, hvor frokosten i det grønne blev afholdt, og dengang blev den danske Dacia importør mildest talt taget med bukserne nede. Det samme sker nu igen i år.

Importøren forventede sidste år, at der ville komme 2-300 gæster, men der kom 1900 og knap 400 biler. Derfor var man forberedt på, at interessen i år ville være stor, og har meget mod deres vilje sat et loft over, hvor mange mennesker der kan deltage.

“Vi har solgt over 4600 biler siden Dacia kom til Danmark for to år siden, så vi har været nødt til at sætte et loft på antallet af deltagere til Picnic. 3000 mennesker er det vi kan håndtere, og vi havde da håbet, at vi ville få fyldt op. Men at det skulle ske på en uge, og at vi allerede nu har en venteliste på 200 mennesker - det har overgået vores fantasi", siger marketingchef Genete Rafn.

Sidste år var første gang Dacia Picnic blev afholdt, og det var i bund og grund en tak til alle de, der havde valgt at købe en Dacia. Og det er picnic i år også.

“Vi vil gerne sige tak for tilliden til alle vores kunder. Og vi vil gerne sammen med dem fejre den vækst Dacia har haft i Danmark. I år er vi gået 40 procent frem i forhold til samme tid sidst år, og det kan vi takke vores kunder for", siger Genete Rafn, der mener, at den form picnicen har passer godt til de kunder, der køber en Dacia.

”Det her arrangement er jo ikke lavet af et smart Bredgade eventbureau, men af de 19 personer der er her på kontoret og vores forhandlere. Vi har bestræbt os på at skabe en hyggelig og uformel dag for Dacia familierne. Det lykkes sidste år, og vi har gjort alt for, at det også i år bliver en fantastisk dag”, siger Genete Rafn.

At det ikke kun er ejerne af Dacia bilerne, der er tilfredse, vidner den seneste undersøgelse fra AutoBranchen Danmark om. Her er den danske Dacia importør kåret som den bedste af samtlige bilimportører i Danmark.
17
December
2014

Bil nr. 1000 fra Bilgo i 2014.

bilnr1000 annoncebillede

Det blev Tommy og Lisbeth Hansen, der sammen med sønnen Mikkel på fire år blev kunde nr. 1000 hos Bilgo i Køge i år. De kunne trille hjem med en ny Dacia Logan, fortæller salgschef Ole Andersen (th.) fra Bilgo.

 Hyundai-, Renault- og Daciaforhandle­ren BilGo i Køge rundede for­leden 1000 solgte biler i inde­værende kalenderår. Det blev Tommy Hansen med familie, der fik over­rakt blomster og chokolade sammen med nøglerne til bil nr. 1000, da han modtog sin nye Dacia Logan MCV 1,5 DCi 90 HK.

Prisen på bilen er 131.990 kroner, og den blev leveret med ekstraudstyr som baga­gerumsdækken, fartpilot.

Dacia Logan fremhæves generelt som Danmarks bil­ligste stationcar med priser fra 109.990 kroner. Bilen udmær­ker sig desuden blandt andet ved at have god og fleksibel bagagerumsplads.

Bilgo i Køge haft forhandlingen af Dacia siden september 2013, og er allerede nu den bedste sælgende Dacia forhandler på Sjælland.

Bilgo i Køge ønsker familien Hansen tillykke med deres nye Dacia Logan.

07
July
2014

Vindernøglen blev fundet!

twingoviner

I lørdags den 28. juni 2014 var dagen kommet, hvor den heldige vinder af en Renault Twingo til en værdi af 76.000 kr. skulle findes.

Konkurrencen blev arrangeret af Solrød Center i samarbejde med Solrød Rotary Klub, og for at deltage kunne man frem til dagen købe en nøgle til 100 kr. i både Superbest, Zalza, Nybom Vine og Dantes. I lørdags fra kl. 9-14 kunne de mange deltagere komme forbi den runde scene i Solrød Center og prøve deres nøgle af. Spændingen og stemningen var i top, og da der var gået et par timer uden at den rigtige nøgle var fundet, blev der sat ekstra gang i salget af nøgler. Fra Solrød Rotary Klub blev der solgt omkring 570 nøgler.

Kl. 14.15 skete det endelig
Vinderen med den rigtige nøgle i hånden blev Lena Ramsvig som kan ses på billedet. Hun ønskes et stort tillykke med bilen, som leveres af Bil’Go i Køge.

Der takkes for et flot arrangement.
02
May
2014

Prøvekør og vind

page-duster-testdrive2

Med introduktionen af Duster er Dacia modelprogrammet nu komplet i Danmark. Det fejrer vi med at tilbyde en ægte 4x4 oplevelse i samarbejde med 4x4 specialist Team Bertelsen i en Dacia Duster. Det eneste du skal gøre, er at komme og prøve en af Dacia’s modeller, så er du med i lodtrækningen om et gavekort til en værdi à 2.000 kr. Vi trækker lod om ét gavekort i hver af vores 39 forhandlere.

Bestil prøvetur nu!

Hvem kan deltage? og hvad kan man vinde?

Konkurrencen er slut.
Vinderen er:
Flemming og Helene Bang Faxholm
4600 Køge
13
March
2014

At arbejde med biler

atarbejdemedbiler

Bogen At arbejde med biler er i slutningen af 2013 udkommet på forlaget: Materialecentret (www.matcen.dk) I bogen er der taget billeder af Flemming Hampen Andreassen, som arbejder hos Bilgo´i Køge.

Flemming er døv. Han har gået på centerskolen Sdr. Parkskolen i Ringsted (nu Asgårdcenteret i Ringsted). Allerede da Flemming gik på skolen, fik han job som arbejdsdreng hos Bilgo´i Køge som er forhandler af Hyundai, Renault og Dacia biler. Han har i forbindelse med hans uddannelse i bilfirmaet gået på teknisk skole i Roskilde, hvor han uddannede sig som automontør ved hjælp af en tegnsprogstolk.

Flemmings lærer Christa Thomsen har skrevet bogen At arbejde med biler og Bilgo i Køge har lagt virksomhed og medarbejder til billedserien i bogen.

Den er en del af en fagbogsserie med tegn, som er tænkt til elever med høretab på 7. – 9. klassetrin. Der findes f.eks. At gå på jagt og At passe dyr.

Igennem bogen er Flemming med til at give elever med høretab indsigt i at arbejde på et værksted. De får ord/begreber fra bilbranchen.

Flemming Hampen Andreassen er i dag udlært Automontør og ansat Bilgo i Køge, hvor han udfører alle sine arbejdsopgaver med stor omhu og præcision, udtaler autoforhandler Henrik Blangsted Petersen. 

06
March
2014

Heldige vindere hos Bilgo

Bilgo har fundet vinderne af et SMARTBOX oplevelseskort i prøvekørselskonkurrencen.

Den lokale Dacia-forhandler, Bilgo i Køge, har netop udtrukket og fundet de heldige vindere af den afholdte Dacia LOGAN MCV prøvekørselskonkurrence for interesserede kunder. Konkurrencen løb i perioden fra den 20. januar til den 20. februar, og vinderne blev Anette og Bo Gadegaard Madsen, Solrød Strand.

- Vi skulle have en ny bil, og vi har tidligere købt bil hos Bilgo i Køge og været meget tilfredse med det, så det var naturligt for os, at køre til Bilgo i Køge og se, hvad de kunne tilbyde os, fortæller vinderne, som altså vandt et SMARTBOX oplevelseskort til en værdi af kr. 2.000.

Samtidig fik de også truffet en beslutning om den nye bil.

- Vi skulle bruge en god og rummelig familiebil, vi er 2 voksne og 2 små børn, og vores valg faldt på Dacia Lodgy, en dejlig stor og praktisk bil til en rigtig god pris. Vi synes, vi får meget bil for pengene. Bilen skal bruges i hverdagen til og fra arbejde, hente børn og handle ind i, og så er der masser af plads til alle vores ting, når vi skal på bilferie, forklarer Anette og Bo om beslutningen.

vindere
06
April
2012

De første vindere af en EM fodbold

LÆSERKONKURRENCE: Mandag den 4. juni 2012 startede Lørdagsavisen.dks EM-konkurrence, hvor alle kan deltage ved at klikke sig ind på konkurrence banneret og forsøge at passere den velspillende keeper.

Der er seks forsøg pr. gang - og du kan spille lige så mange gange du lyster.

Hver mandag frem til og med EM 2012 i Polen og Ukraine er slut trækkes lod blandt alle spillere, der har formået samlet at score seks gange. Hver mandag trækkes 18 vindere af hver en officielle Select EM bold med DBU logo og med påskriften "Denmark".

Vinderne - som vi ønsker et stort tillykke - kan afhente deres gevinst fra d.d. hos Bil Go' på Høgevej 1 i Køge, medbringende tillykkehilsen (på mail) fra Køge Medie Center samt ID.

Gevinsten skal afhentes senest den 30. juli 2012.