Hyundai Kampagner & nyheder

05
December
2017

Danmarks billigste bil.

Hyundai i10 Life fås i en begrænset periode til kun kr. 84.888,- hvilket gør den til Danmarks billigste bil.

billigste

Tilbuddet gælder lagerbiler i perioden fra 1. november til 31. december, hvor du sparer kr. 8.000,- og er inklusiv 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Se, hvor billigt du kan finansiere og forsikre din nye Hyundai i10 på hyundai.dk. Bilen er vist med ekstraudstyr som bl.a. alufælge og sidelister, der ikke er en del af tilbuddet.

12
July
2017

Bilgo i Køge A/S har super gode tilbud på velholdte brugte biler netop nu.

Tag et kig på nedenstående annonce og se nogle af de gode tilbud.

Vi holder åbent hele weekenden fra 10 til 16, så kom forbi og få en prøvetur og en god bilsnak med vores dygtige kunderådgivere, de er klar til at byde dig velkommen.

De kan også tilbyde at hjælpe dig med et meget fordelagtigt finansieringstilbud ved køb af en ny eller brugt bil – med eller uden udbetaling.

Velkommen hos Bilgo i Køge A/S.

gode tilbud juli 17

pdfHent annoncen her

20
June
2017

Hyundai i30 Stationcar — den nye familiebil

Plads til mere

Mangler I mere plads på bagsædet? Og mere plads til klapvognen, bagagen og alle de andre pakkenelliker? Hyundai i30 Stationcar er vores nye, rummelige familiebil, der giver jer lidt mere bevægelsesfrihed. Med et 602 liters stort bagagerum er der ikke længere pladsen, der skal begrænse jer, når I er på farten. Ekstra komfort er dog ikke det eneste, vi har skabt rum for. Bilen kommer med forfriskende turbomotorer, automatisk nødbremse og lækre detaljer som aircondition, Bluetooth og highbeam assist.

Hyundai i30 Stationcar fås fra 214.995 kr.

Oplev den hos Bilgo i weekenden kl. 10-16

i30 mere plads

30
March
2017

Danmarkspræmiere lørdag og søndag 10 til 16.

Danmarkspræmiere lørdag og søndag 10 til 16.

Kære Bilgo kunde,

Så er den helt nye Hyundai i30 klar – og med nogle forhånds­anmeldelser, der ikke er til at tage fejl af. Nogle taler om, at

den sætter de andre på plads i klassen. Andre fremhæver det allerede prisvindende design og det høje sikkerhedsudstyr, der tæller både automatisk nødbremse og vognbaneassistent. Og så er der dem, der nøjes med at sige, at den er helt fantastisk.

Få den nye i30 i en usædvanlig veludstyret premiere­udgave

Den nye Hyundai i30 kommer i en unik og ekstremt veludstyret Premium- udgave til Danmarkpremieren. Du får 16” aluhjul, klimaanlæg, blindspot detection, navigation med dansk tale, automatisk skiltegenkendelse,  parkeringssensor og smart-key.

Oveni er der standardudstyret, der blandt meget andet inkluderer:  Sædevarme, varme i rattet, fartpilot, LED-kørelys, DAB-radio, automatisk nødbremsesystem og meget, meget andet.

Hyundai i30 fås i flere versioner fra kr. 199.995.
Hyundai i30 Premium fås i flere motorvarianter fra kr. 269.995.

Kom og prøv Hyundai i30 til Danmarkspremiere, 1. – 2. april, kl. 10 til 16. 

Da bilen er noget helt særligt, har vi naturligvis også noget særligt i ærmet til premieren:

image001

image002
image003

28
March
2017

Billigt professionelt bremseeftersyn hos Bilgo A/S.

Vil du forlænger din bils bremsers levetid, så benyt dig af dette tilbud.

Hvis bremserne i din bil skal sikres en lang levetid, så er det vores anbefaling at få udført et bremseeftersyn omkring hvert 2. år. Ved et bremseeftersyn bliver bremserne skilt, renset, justeret og smurt.

Vejret kan forringe dine bremsers levetid

Den danske vinter kan være lang og hård ved dine bremser - især når vejene er saltet. Særligt de bagerste bremser på bilen er udsatte, fordi man sjældent bremser hårdt nok til at holde de bagerste bremseskiver rene.

Bremserens: kun 995,- 

Book her

28
March
2017

Vintertjek

TJEK OMFATTER VISUEL KONTROL AF:

 • Batteriets væsketilstand
 • Bremser og afprøvning på bremseprøvestand
 • Bremsevæskeniveau
 • Drivremme kontrol
 • Dæk og dæktryk
 • Funktions kontrol af kobling
 • Kølervæske niveau og frostsikring
 • Lygter, horn og visker/vasker
 • Motoroliestand
 • Slanger og forbindelser i kølersystem
 • Styretøjsforbindelser
 • Støddæmpere
 • Udstødning og ophæng
 • Gratis påfyldning af sprinklervæske

Forårs - Tjek til kun 299,- 

Book her 

23
March
2017

Hyundai i10 er Årets Bedste Mikrobil 2017!

Berlingske Medier har netop kåret årets Bedste Microbil, og det blev Hyundai i10, der vandt i år, udtaler Henrik Blangsted Petersen, som er autoriseret Hyundai forhandler i Køge.

Konkurrencen var tæt. Hyundai i10 var oppe imod et stærkt felt med konkurrenter som Opel Karl, VW Up og Toyota Aygo. Alligevel blev det den lille smarte i10, der vandt.

Hyundai i10 – Lille bil. Stor på udstyr

Danskerne har længe vidst, at Hyundai i10 er noget helt særligt. Det vidner bilens store popularitet om. Det er forståeligt nok, for Hyundai i10 er stadig klassens mest rummelige, og nu har den også fået et facelift, der får den til at stå flottere end nogensinde før.

microbil 2017

Salgschef Ole Andersen og salgsrådgiver Troels Ingvorsen viser her stolt Årets Microbil Hyundai i10 frem hos Bilgo i Køge.

Når Hyundai i10 beskrives som rimelig rummelig, er der nærmest tale om en underdrivelse. Hyundai i10 er nemlig ikke bare førende for klassen, når det gælder plads i kabinen - men også når det kommer til plads i bagagerummet.

Udover at være rummelig er Årets Mikrobil proppet med lækkert interiør, fortæller Henrik Blangsted Petersen. Bilen har et stort udvalg af farvepakker, lys i handskerummet, kop- og flaskeholdere, solskærme og meget andet. En bil med et skarpt udtryk fra inderst til yderst.

microbil 2017 1

Hyundai i10 er lille bil med stor teknologi

Hyundai i10 fås i tre forskellige udstyrsvarianter, men allerede i standardversionen - Life, er i10 imponerende. Du får det brændstoføkonomiske start-stop-system, splitbagsæder, komfortblink og radio m. MP3 og USB indgang. Vælger du i10 comfort får du også fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot, el-ruder, multifunktionsrat og meget andet.

Kunne du tænke dig at køre foråret i møde i Årets Mikrobil Hyundai i10, så kig forbi Bilgo i Køge og få en prøvetur i denne dejlige bil. Vi hjælper naturligvise og meget gerne med finansiering og forsikring til fordelagtige priser ved køb af denne bil.

25
January
2017

Attraktivt privatleasing tilbud på IONIQ

Attraktivt privatleasing tilbud på IONIQ

Hyundai præsenterer nu muligheden for at lease den nye, banebrydende IONIQ, som introduceres på det danske marked til februar. Ny undersøgelse viser, at prisen indtil nu har afholdt mange danskere fra at skifte til el- eller hybridbiler. Det vil Hyundai lave om på. Danskerne kan nemlig komme til at køre bil med ren samvittighed fra blot 3.795,- kr. om måneden for hybridversionen af IONIQ.

Kun få dage inde i det nye år kan man roligt konstatere, at IONIQ bliver en af de mest banebrydende bilmodeller, der kommer på markedet i 2017. Som den første bilmodel fås IONIQ nemlig med tre forskellige drivmidler – som hybrid, plug-in hybrid og som ren el-bil. Vil man købe bilen, begynder priserne for hybrid-versionen ved blot 299.995,- kr., og nu tilbyder Hyundai også hybridudgaven af IONIQ til attraktive leasingpriser fra 3.795,- kr. om måneden.

Efter afgiftsændringen på elbiler for godt et år siden er salget af biler med grøn samvittighed stagneret, og Hyundai håber på, at de attraktive salgs- og leasingpriser på IONIQ kan være med til at øge antallet af el- og hybridbiler på de danske veje.

IONIQ Hybrid Interior

Puste nyt liv i markedet

”Med IONIQ håber vi på at kunne puste nyt liv i markedet for el- og hybridbiler. Ikke alene er bilen, med valget mellem tre forskellige drivmidler, enestående på markedet. Også prisen – hvad enten man vil eje eller lease – er med til at sikre, at drømmen om at kunne køre bil med ren samvittighed bliver tilgængelig for endnu flere danskere,” siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark.

En undersøgelse som YouGov[1] har foretaget for Hyundai viser, at omkring en tredjedel af danskerne overvejer en el- eller hybridbil næste gang, de skal skifte bil, og at en for høj pris er noget af det, der hidtil har afholdt folk fra at skifte benzin- eller dieselbilen ud. Det forhold håber Hyundai at kunne ændre på med introduktionen af IONIQ.

”Der er rigtigt mange ting, der taler for at overveje en IONIQ, næste gang man skal have ny bil. Udover de attraktive priser er IONIQ også blevet kåret til en af de mest sikre biler i sin klasse, og i december fik den de danske motorjournalisters ærespris pga. sin miljøvenlighed og solide teknik og mekanik,” siger Annegrethe Skovby.

IONIQ Hybrid rgb

Hybriden kommer først

Hyundai IONIQ kommer som nævnt i tre forskellige versioner, der matcher tre forskellige typer kørselsbehov. De tre forskellige udgaver kommer til salg på det danske marked på tre forskellige tidspunkter i løbet af 2017. Og allerede til februar kan man komme til at eje eller lease hybridversionen, som er den første, der kommer til landet.

Hybridversionen kan leases fra 3.795,- kr. om måneden, og de komplette leasingpriser alt efter model og kørselsbehov fremgår af tabellen nedenfor. Vil man i stedet hellere eje sin IONIQ, begynder priserne ved 299.995,- kr. for hybridversionen.

IONIQ som elbil kommer til Danmark i løbet af foråret, og her begynder priserne ved 269.995,- kr. Hvad det kommer til at koste at lease elbilen, ligger endnu ikke fast. Plug-in hybriden kommer i sensommeren, og den er heller ikke prissat endnu.

Leasingpriser på Hyundai IONIQ hybridversioner. Leasingperioden er 36 mdr.

KM pr. år

IONIQ 1.6 HEV Trend

IONIQ 1.6 HEV Premium

15.000

3.795

3.995

20.000

4.195

4.395

25.000

4.595

4.795

30.000

4.995

5.195

35.000

5.395

5.595

40.000

5.795

5.995

45.000

6.195

6.395

50.000

6.595

6.795

Alle priser er inkl. moms. Dertil kommer en førstegangsbetaling på blot 9.995,- kr. inkl. moms. Begrænset antal.

05
January
2017

Hyundai i10 er blevet endnu skarpere

Hyundai i10 er blevet endnu skarpere

Hyundais mikrobil, i10, er både en af markedets mest rummelige og en af de mest solgte i sin klasse. Nu er den blevet opgraderet med et friskere ydre og – ikke mindst – et endnu skarpere indre med bl.a. mulighed for touchskærm og smartphone-integration. Mød den nye, faceliftede i10 ved Danmarkspremieren i weekenden den 7. – 8. januar hos BilGo i Køge A/S – begge dage fra kl. 10.00 til 16.00.

Vi formulerer næsten alle et eller flere nytårsforsætter. Mere motion, mindre slik, sundere mad, og vi dropper af forskellige årsager de fleste gode intentioner kort inde i det nye år. Så hvorfor ikke formulere et forsæt, BilGo i Køge A/S ekstra motivation til at holde nytårsløftet – og dermed få en af markedets mest rummelige og velkørende små biler til en skarp pris.

Udvendigt har i10 fået sig et nænsomt men afgørende facelift med nyt design af tågelygter, grill og kofangere og ikke mindst LED-kørelys på topmodellen Premium. Indvendigt slår ændringerne også tydeligt igennem med muligheden for sikkerhedssystemer som vognbaneassistent, advarsel for frontkollision og bakkamera – og som prikken over i’et en 7” touchskærm med Apple CarPlay / Android Auto, der giver nye muligheder for at udnytte de mange features, som smartphones kan bibringe køreturen.

”Vi er i dag blevet afhængige af de uendeligt mange onlinemuligheder smartphone tilbyder os, og derfor er det naturligt, at den nye i10 sørger for, at betjeningen af navigation, trafikmeldinger, beskeder, musik og naturligvis telefonen er en integreret del af bilen,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

Høj driftssikkerhed og lang garanti

Foruden muligheden for at integrere smartphonen med bilen byder i10 også på en omfattende mængde standardudstyr. Alt afhængig af udstyrsvariant kan nævnes automatisk start/stop-funktion, fuldautomatisk klimaanlæg, højdejusterbart multifunktionsrat, fartpilot og automatisk nødbremselys ved hård opbremsning. Udover det høje udstyrsniveau kan man glæde sig over, at der per definition sjældent er noget galt med en Hyundai.

”Hyundais høje driftssikkerhed er forudsætningen for, at vi kan tilbyde markedets mest attraktive garanti på fem år uden kilometerbegrænsning. Det er en fordel, hvis man har tænkt sig at køre rigtig mange kilometer om året i sin i10,” siger Annegrethe Skovby.

Hyundai i10 til intropris

Hyundai i10 er fortsat en af de mest rummelige i sin klasse. Som udgangspunkt er det en 4-personers bil, og på trods af, at den befinder sig en klassen for mikrobiler, er der reelt plads til fem i bilen – og derfor tilbyder Hyundai også muligheden for at tilkøbe en ekstra sele på bagsædet.

Den faceliftede i10 fås i to motorvarianter, 1.0 og 1.25 – begge som benzin, og der er hele fire udstyrsvarianter at vælge imellem: Life, Comfort, Vision og Premium, hvoraf Comfort og Vision er intro-kampagner. Comfort er spækket med udstyr såsom klimaanlæg, fartpilot, varme i sidespejle, multifunktionsrat fra blot 99.995 kr. Opgradering til Vision udstyrsmodel koster kun 10.000 kr. og her får man yderligere varme i rat og forsæder, navigation, touchskærm med Appel CarPlay / Android Auto plus meget mere. Hyundai i10 Vision kan, med en finansiering via Hyundai Finans, fås til kun 2,31 pct. i variabel rente med en månedlig ydelse på 1.211 kr./mdr. og løbetiden er 96 mdr. Udbetaling er 22.775 kr. og ÅOP er 6,44 pct. Det gælder dog om at beslutte sig hurtigt, for tilbuddet gælder kun til den 31. januar 2017.

Priserne på Hyundai i10 begynder ved 84.995,- for en i10 1.0 ECO, og takket være en opgraderet motorstyring, og en forbedret gearkasse med lavere friktion, har Hyundais europæiske ingeniører fået motorerne til at køre endnu længere på literen samtidigt med, at der udledes mindre CO2. fx kører 1.0 motoren op til 25,0 km/l (EU-norm), og CO2-udledningen er reduceret fra 98 til 93 g/km.

Nytårskur lørdag den 7.1. 2017 og søndag den 8.1.12017 fra kl. 10.00 til 16.00.

Vi byder på frisklavede pandekager begge dage.

Kom og mød Mie Moltke søndag som serverer champagne og danseunderholdning.

Vi glæder os til at byde velkommen i weekenden.

BilGo i Køge A/S Høgevej 1-3, 4600 Køge. Åbningstider salgsafdelingen mandag/fredag fra kl. 09.00 til 17.30.

Lørdag og Søndag fra kl 1.00 til 16.00. Telefon 5665 0272. salg@bilgo.dk

02
November
2016

Få dine vinterhjul med i finansieringen

- en både sikker og billig løsning!

[12 3 4 5  >>