22
January
2015

Bilgo i Køge – årets Dacia forhandler 2015

aretsdaciaDet er en stor ære og en super flot præstation at Bilgo i Køge A/S, har vundet titlen som årets Dacia forhandler 2015.
Det blev meddelt Bilgo og dets medarbejdere til den store årlige Kick off fest i Kolding i weekenden, hvor alle de medarbejdere, som deltog i festen fra Bilgo, var på scenen og blive fejret.

Om baggrunden for den flotte titel siger administrerende direktør i Renault Danmark Henrik Bang.

”At introducere et helt nyt bilmærke er ikke enkelt. Det kræver engagement og vilje. Og det har BilGo i Køge vist. De har været med til at gøre Dacia til en succes i Danmark i 2014. Nationalt solgte vi mere end 3000 nye Dacia og BilGo har i den grad været med til at gøre 2014 til et succes år for Dacia”, sagde Henrik Bang, da han overrakte medarbejderne fra BilGo i Køge det synlige bevis på deres præstation.

Når man vinder en sådan fornem pris er der flere parametre som spiller ind, så som solgte biler, markedsføring, kundetilfredshed og eftermarked mm. 
Alle vores medarbejdere har en stor del i æren, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at rose og takke alle vores dygtige medarbejdere, for en rigtig god arbejdsindsats, siger Autoforhandler Henrik Blangsted Petersen.

Bilgo i Køge blev Dacia og Renault forhandler i sommeren 2013, og det er en stor glæde for os, at vi er kommet så godt fra start.
Dacia er Danmarks nye bilmærke, et bilmærke hvor høj kvalitet for små penge er nøgleordet. Dacia er ejet af Renault og en Daciakunde kan forvente samme høje standard som en Renaultkunde, når det gælder kvalitet og kundetilfredshed.
En Dacia-ejer har ikke alene 3 års garanti på sin nye bil, men også mulighed for at benytte sig af en lang række tilbud som forsikring, finansiering og serviceaftaler, oplyser Henrik Blangsted Petersen.

aretsdacia nyhed