Dacia Kampagner & nyheder

25
August
2017

Mie Moltke og Thomas Evers Poulsen "danser høsten i hus" hos Bilgo´

Mie Moltke og Thomas Evers Poulsen

Oprindelig er Mie Moltke Køge-pige, og selvom hun nu slår sine folder i hovedstaden, har hun ikke glemt, hvor hun kommer fra, og hos Dacia, der er Danmarks hurtigst voksende bilmærke, har man set potentialet i den dygtige danser. Mie Moltke har igennem et par år virket som ambassadør for Dacia og den lokale forhandler Bilgo´, hvilket bl.a. - og selvfølgelig - indebærer, at Mie Moltke drøner rundt i det ganske land i en Dacia Duster, når hun er rundt til sine mange foredrag.

Nu "betaler" Mie Moltke en del tilbage på sponsoratet, når hun på søndag eftermiddag kl. 14.00 kommer og optræder hos Bilgo´ sammen med den nok så kendte Thomas Evers Poulsen, der ligesom Mie Moltke, endnu engang er med i "Vild med dans", der starter fredag den 8. september.

Mie Moltke hører ikke til dem, der - med hendes egne ord -har en "dyt forstand på biler og mekanik", men det var mere "wow-effekten", da hun så Dacia Dusteren.

"Jeg faldt med det samme for udseendet, men var naturligvis spændt på, om, den kørte lige så godt, som den ser ud, og der må jeg sige, at alle mine forhåbninger blev indfriet. Den kører som en drøm, har god plads til alt mit bagage og udstyr´, og sikkerhedsmæssigt virker den bestemt også helt i top - og det er jo rart at vide, når man som jeg, tit har min søn med rundt."

"Men alt det med teknikken kan jeg garantere for også er orden, for min far har virkelig vendt tommelfingeren op, og det er stort. Det vil enhver, der kender ham give mig ret i," siger Mie Moltke med et stort smil.

Mie Moltke havde oprindelig meddelt, at hun ikke havde tid til at deltage i "Vild med dans" i denne sæson, men det er alligevel lykkedes hende at finde plads i kalenderen til at deltage i sin 11. sæson, trods travlhed i hendes studie "FeminineFlow - Dansestudiet SoulHouse" i København.

Senest har vi kunnet opleve hende i søndags, hvor hun deltog i "Legenderne" med Jarl Friis Mikkelsen, Thomas Evers Poulsen, Jens Werner og Anne Laxholm.

Dacia, som hun er ambassadør for, og sponsoreret af er ikke blot Danmarks hurtigst voksende bilmærke, men hele Europas hurtigste voksende bilmærke, og nøgleordene er høj kvalitet for små penge.

"Dacia er ejet af Renault, og man får - og kan forvente - samme høje standard, når man kører Dacia, som dem der kører Renault," fortæller Birgitte Blangsted Petersen. 2,3 millioner mennesker har købt Dacia, og Bilgo´ i Køge har bidraget pænt til dette salg, og forretningen blev allerede i 2015 kåret til Årets Dacia forhandler i Danmark.

Der er åbent hus og høstfest hos Bilgo´ hele weekenden, hvor der foruden danseopvisning søndag eftermiddag bydes på forfriskninger og hjemmelavede friskbagte pandekager både lørdag og søndag.

Af Jørgen Petersen - sn.dk

12
July
2017

Bilgo i Køge A/S har super gode tilbud på velholdte brugte biler netop nu.

Tag et kig på nedenstående annonce og se nogle af de gode tilbud.

Vi holder åbent hele weekenden fra 10 til 16, så kom forbi og få en prøvetur og en god bilsnak med vores dygtige kunderådgivere, de er klar til at byde dig velkommen.

De kan også tilbyde at hjælpe dig med et meget fordelagtigt finansieringstilbud ved køb af en ny eller brugt bil – med eller uden udbetaling.

Velkommen hos Bilgo i Køge A/S.

gode tilbud juli 17

pdfHent annoncen her

28
April
2017

Kom til fødselsdagsfest lørdag og søndag d. 29 og 30. april kl. 10-16

En stor bil til en lille pris fylder 4 år i Danmark.

Det fejrer vi hos Bilgo i Køge A/S med et brag af et tilbud på alle  Dacia modeller.

image001

Mie Moltke, fra Vild med Dans, har også valgt at køre i den populære Dacia Duster fra Bilgo i Køge.

Se hvor glad hun er for den, på billedet herunder.

image007

image008

Velkommen til prøvekørsel i weekenden af vores mange Dacia modeller, og få en god bilsnak.

Med venlig hilsen

Salgsteamet hos bil`go i Køge A/S

30
January
2017

Dacia - de dyreste sælger bedst

Dacia - de dyreste sælger bedst

Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan og Logan MVC, har fået en overhaling af de større.

Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan og Logan MVC, har fået en overhaling af de større. Og bestselleren Duster kan nu fås med lynhurtig automatgearkasse . Dermed er Dacia nu både designmæssigt og teknisk opdateret og klar til at fortsætte sin vækst i 2017, hvor det er de dyreste Dacia, der er mest rift om.

Dacia fortsætter væksten både ude i verden og herhjemme. Samlet er der i Europa solgt mere end en halv million Dacia. Og herhjemme fortsætter Dacia sin vækst. I 2016 blev der således solgt knap 4700 Dacia, hvilket betød en markedsandel på 1.8 procent, mod en markedsandel i 2015 1.4 procent. I år er målet to procent. Samtidig er der nu i alt 45 Dacia forhandlere i Danmark, som langsomt men sikkert er ved at blive dækket godt ind med Dacia udsalgssteder. Og kunderne ved hvad de gerne vil have.

Højdespringeren i modelprogrammet er naturligvis Dacia Duster, der i 2016 blev solgt i 1585 eksemplarer. På 2. pladsen kom Dacia Logan MCV og Dacia Sandero, med henholdsvis 927 og 920 solgte, mens Dacia Lodgy med cirka 690 solgte havde fint fat i segmentet for 7-personers biler.

På varebilsmarkedet er den helt store overraskelsen Dacia Dokker Van, hvis salg blev mere end fordoblet siden 2015. I alt 575 biler er kørt ud i 2016.

Fælles for alle modellerne er, at det kunderne går efter, er de mest veludstyrede versioner. På Duster valgte 64 procent den mest veludstyrede version - Laureate, mens kun to kunder faktisk valgte den billigste. Med Duster er det også helt overvejende dieselkunder man har fat i. (72 procent)

Et lignende billede er der når man kigger på de andre modeller. På Sandero valgte 84 procent af alle købere den dyreste variant, og samme mønster er gældende på Logan MCV. Her var det 86 procent, der valgte Laureate versionen.

Med til historien hører naturligvis også, at de dyreste versioner stadig er billige. Eksempelvis er den dyreste version i Logan MCV stationcar Laureate versionen, der blandt andet er udstyret med læderrat, navigation og aircondition. Den koster blot 147.000 kroner.

Og nu kan bilerne fås i helt ny indpakning og med mange nye funktioner

Nyt design inde og ude

Den nye Sandero, Stepway, Logan og Logan MCV, har alle fået nyt eksteriør design. Både foran og bagved ændres lygtesignaturen. Forfra er standard nu LED daytime lys og nye forlygter. Med de nye LED lygter og ny kromgrill, samt nye kofangere, fremstår Dacia fronten bredere og mere robust. For Sandero Stepway gælder endvidere, at kølergrillen er hentet fra Dacia Duster for at understrege modellernes fælles 4X4 look. Alle modellerne har desuden fået nye bag og forkofanger

Med det nye facelift, har det indvendige fået en overhaling af de mere grundige, og der er tilføjet adskillige fine elementer.

Medienav systemet er opdateret visuelt, så det fremstår moderne og lækkert – uden det går ud over prisen. Det er nu også muligt at tilkøbe bakkamera og medienav systemet har nu DAB radio som standard. Der er kommet nye luftdyser og et helt nyt og mere eksklusivt rat med indbygget betjening af cruise control. Knapperne til elrude hejs, der før var at finde i midterkonsollen, er nu flyttet ud i dørene, og der er tilføjet langt mere opbevaringsplads, samt et lukket handskerum.

Desuden er central låsning af dørene under kørsel nu standard, ligesom start/stop og hill start assist er det. Desuden kan Sandero Stepway i 1.5 Dci versionen nu fås med den koblingsfri Easy R gearkasse.

Dacia Duster, der blev faceliftet for ikke så lange siden, får endelig tilført en automatgearkasse der giver mening. Nemlig Renaults EDC gearkasse, der kan fås i alle modeller fra Captur, Megane, Kadja, Talisman og Espace. Så det er efterprøvet og godkendt teknologi.

Denne fås med den 110 hk dieselmotor med 4X2 træk. Med EDC gearkassen har Duster samme forbrug som versionen med manuelt gear.

Kæmpe opbakning

I Danmark, som i resten af Europa har Dacia et meget loyalt og passioneret publikum. For eksempel har Dacia Picnic på Egeskov Slot på Fyn, som begyndte i Danmark for tre år siden, fra dag et været et kæmpe tilløbsstykke.

Første år deltog hele 25 procent af alle Dacia ejere på Picnic på Fyn, og i takt med at antallet af Dacia på vejene er steget, er antallet af besøgende til Dacia picnic også steget. Sidste år deltog 3300 mennesker, og i år udvider vi til 3600 inviterede. Det er først – til mølle – princippet der gælder og alle 3600 pladser vil erfaringsmæssigt være ”udsolgt” inden for en uge.

21
November
2016

Fornemt besøg af vores Vild Med Dans stjerne

Fornemt besøg af vores Vild Med Dans stjerne

Så havde Bilgo fornemt besøg af vores Vild Med Dans stjerne og Dacia ambassadør, Mie Moltke, som fik monteret vinterdansesko på hendes Dacia Duster...

Vi fangede hende i forretningen og spurgte hende, hvad hun synes om Bilgo og hendes Dacia Duster, hertil sagde hun:

"Et virkelig dejligt besøg i dag! Vinterdæk på bilen og den dejligste service. Jeg er så sindssygt glad for bilen - Tror måske aldrig jeg kan køre i andet end en Dacia Duster efter jeg har kørt i den de sidste par måneder! Elsker den."

Glæd jer i øvrig... til d. 8. januar 2017, hvor Mie Moltke kommer til Bilgo’s store Åbent Hus arrangement... Husk at følg med på vores Facebook side og se mere om arrangementet...

https://www.facebook.com/bilgo.dk?fref=ts

02
November
2016

Få dine vinterhjul med i finansieringen

- en både sikker og billig løsning!

02
November
2016

Skift til vinterdæk nu!

Når sneen falder, har smarte mennesker allerede forberedt sig

09
September
2016

Dacia Ambassadør MIE MOLTKE sponsoreret af BILGO i KØGE A/S

Dacia Ambassadør MIE MOLTKE sponsoreret af BILGO i KØGE A/S

Da vi skulle vælge en Dacia Ambassadør i vores distrikt og dermed udlove en VIP bil, var Mie Moltke en oplagt mulighed, oplyser salgsrådgiver Troels Ingvorsen.

Mie er en af Danmarks dygtigste dansere, kendt fra Vild med dans og er født og opvokset i Køge.

Derudover er Mie Moltke ambitiøs, flittig, fræk og så har hun en super udstråling og bevægelse - præcis ligesom Dacia Duster.

Mie Moltke kommer til at kører i denne Dacia Duster det næste halve år og er let genkendelig med de fine VIP- Bilgo streamers på siderne.

Så hvis du kunne tænke dig en lige så lækker bil som Mie Moltke, vil vi gerne lave et godt tilbud til dig og evt. med en fornuftig finansiering, serviceaftale og forsikring, oplyser salgsrådgiver Troels Ingvorsen.

I kan alle se frem til at møde Mie Moltke og den lækre Dacia Duster i bybilledet rundt omkring i Danmark, og der vil løbende komme forskellige konkurrencer her på vores Facebook side i den forbindelse.

Mie Moltke er meget tilfreds med bilen oplyser hun på: https://www.instagram.com/p/BKDMIYBh66w/

Bilgo i Køge blev Dacia og Renault forhandler i sommeren 2013, og blev allerede i 2015 udnævnt til ÅRETS DACIA FORHANDLER, efter et forrygende salg.

Vores kunder har taget utroligt godt imod Dacia bilerne.

Dacia er Danmarks nye bilmærke, et bilmærke hvor høj kvalitet for små penge er nøgleordet. Dacia er ejet af Renault og en Daciakunde kan forvente samme høje standard som en Renaultkunde, når det gælder kvalitet og kundetilfredshed.

En Dacia-ejer har ikke alene 3 års garanti på sin nye bil, men også mulighed for at benytte sig af en lang række tilbud som forsikring, finansiering og serviceaftaler, oplyser Troels Ingvorsen.

01
June
2016

Dacia - Forbered dig på sommeren

Dacia - Forbered dig på sommeren

Værsgo´.

En smørrebrødsseddel fuld af sommertips.

Alt tyder på, at netop denne sommer bliver varm og fyldt med herlige oplevelser. Sørg for at du er godt forberedt, så du kan nyde den bedst muligt. Stil blot din sult i vores mange tilbud, og gør din bil klar til sommeren. Når du benytter et af vores tilbud, får du tilmed et flot og praktisk Dacia termokrus med i købet.

pdfHent kampagne her

14
April
2016

Dacia vokser mest af alle bilmærker i Danmark

Dacia vokser mest af alle bilmærker i Danmark

Danskerne har for alvor taget Dacia til sig. I årets første tre måneder er Renaults billigmærke vokset med over 48 procent. Det gør Dacia til det mærke, der vokser mest i Danmark.

Det er efterhånden et par år siden, at Ulf Pilgaard lagde stemme til den første Dacia reklame. Her var budskabet ”Stor bil til lille bils pris”. Dengang var det den store Lodgy, som skulle bane vejen for Dacia i Danmark. Siden er der kommet flere reklamer til, og senest nynner man med på nyfortolkningen af Queen klassikeren ”Another one bites the dust”, der i Dacias univers er transformeret til ”Another one drives a Duster”

Reklamen har vakt opsigt, og det gør salgstallene for Dacia også. Dacia her nemlig fået tag i danskerne. Faktisk er Dacia de første tre måneder af 2016 det bilmærke, der vokser mest i Danmark. Samlet set vokser Dacia med 48 procent, hvilket sender det direkte ind på førstepladsen, som det mærke med størst vækst. I første kvartal blev der solgt 1267 Dacia mod 833 i samme periode sidste år.

Tallene dækker over en endnu mere imponerende rekord, når man kigger isoleret på Dacia varevogne. På varevognssiden, hvor man faktisk kun har en rigtig varevogn, nemlig Dacia Dokker, var væksten hele 285 procent. I alt er der solgt 262 Dacia varevogne i år mod 68 sidste år.

Men også personbilerne viser gode takter. Her er væksten 31 procent. I alt er der solgt 1005 biler i årets første måneder mod 765 i samme periode sidste år.

Hos Renault Danmark er der naturligvis glæde over det gode resultat.

”Dacia er en succeshistorie. Efter en forsigtig start er vi nærmest flyvende, og Dacia har slået an hos forbrugerne som en ærlig bil, der leverer meget for få penge”, fortæller Dacia ansvarlig hos Renault Danmark Thomas Kohl.

”Kombinationen af tre års garanti og teknologi hentet hos Renault hitter hos bilkøberne. Dacia kunden er generelt meget tilfreds med sin Dacia. Og de er meget loyale over for mærket. Det kan blandt andet ses, når vi holder vores årlige unikke Dacia Picnic i maj måned. I år har vi plads til 3300 gæster, og jeg garanterer dig, at der er udsolgt på en uge” fortæller Thomas Kohl, der fortæller at loyaliteten går begge veje.

”Kunderne er glade for Dacia, og vi er glade for de loyale kunder. Derfor lod vi dem via en facebookafstemning bestemme, hvad vores næste nye udstyrs-serie skulle hedde. På nettet kom de med forslag og efter en tæt kamp, vandt navnet Family Edition. Og netop den holder vi Åbent Hus på lørdag den 30 april/ søndag den 1 maj” siger Thomas Kohl

Bestselleren er Duster, efterfulgt af Logan MCV og Sandero, der næsten ligger side om side salgsmæssigt.

16
March
2016

Aircondition eftersyn

Airconditionservice

ac eftersyn1

Få 100 % udnyttelse af dit klimaanlæg.

Mange klimaanlæg taber med tiden kølemidlet, og dermed køleevnen.
Ved et klimaservice tømmes anlægget, tæthedskontrolleres og påfyldes den korrekte mængde kølemiddel.

Pris: 1295,-

inkl. Kølemiddel op til 550g (R134).
(YF 1234 få en pristilbud)

Vi kan også (mod tillæg 695,-) fjerne dårlig lugt og sundhedsskadelige bakterier fra ventilationskanalerne.

Service Teamet tilbyder dig altid en gratis og uforpligtende gennemgang af din bil, på et tidspunkt der passer dig.

11
March
2016

Park Solar Dacia

kr. 495,-

Park Solar Dacia
11
March
2016

Priser på stofmåtter - Dacia

kr. 395,-

Model:

Pris:

Sandero kr. 395,00
Logdy 5 pers kr. 395,00
Logdy 7 Pers kr. 395,00
Logan kr. 395,00
Duster kr. 395,00
Dokker Van kr. 249,00
[12 3  >>