Bilgo – Historien om den gode bil.

Bilgo i Køge A/S blev startet i januar 1975 af Henrik Blangsted Petersen, med visionen om at skabe og drive en lokal og personlig bilforretning med seriøs og kundevenlig betjening.

Bilgo beskæftiger i dag 39 veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere, hvor de fleste af dem har været ansat hos Bilgo i mange år, hvilket sikrer vores kunder, at de møder de same medarbejdere hver gang. Vi bestræber os alle hver dag på, at såvel eksisterende, som nye kunder, får den bedst tænkelige service. Det har altid været Bilgo’s motto, at være “bilforretningen med de tilfredse kunder og medarbejdere”.

Foruden flotte udstillingsfaciliteter dækker Bilgo også over klargørings- og vaskehalsfaciliteter, samt et af Danmarks mest moderne service- og skadescentre. Dette giver os en unik mulighed for at servicere vores kunder hurtigt og effektivt.

Vi er autoriseret nyvognsforhandler og serviceværksted for HYUNDAI, RENAULT, DACIA. Det er din garanti for den nyeste teknologi og viden indenfor disse bilmærker.

Skulle du ønske at købe en brugt bil, er du ligeledes kommet til det rette sted. Vi har altid et stort udvalg af nyere velholdte brugte biler – og DEMO biler i alle prisklasser, og vi bestræber os altid på, at vejlede og finde de bedste tilbud på finansiering og forsikring til vores kunder.

Vores målsætning er, at vi med en veluddannet og engageret medarbejderstab skal kunne servicere vore kunder - såvel privatkunder, som erhvervslivet - på bedste vis, da det er vores overbevisning, at kun tilfredse kunder vender tilbage.

Du er altid velkommen til en bilsnak og en prøvekørsel hos Bilgo i Køge A/S.

Med venlig hilsen

Henrik Blangsted Petersen
Autoforhandler